Υλικά
3-4
λοβούς βανίλιας
1
φλιτζάνι βότκα ή ρούμι
Εκτέλεση
Με
ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε κατά μήκος τους κάθε λοβό βανίλιας, χωρίζοντάς τον
στη μέση και αφήνοντας 1 εκατοστό στο τέλος ενωμένο.
Βάζουμε
τους λοβούς μέσα σε ένα βάζο και τους καλύπτουμε με τη βότκα η το ρούμι.
Σφραγίζουμε καλά το βάζο το ανακινούμε μερικές φορές και το φυλάμε σε μέρος
σκοτεινό και δροσερό για 2 μήνες.
Κατά
διαστήματα ανακινούμε το βάζο και συνεχίζουμε να προσθέτουμε βότκα η ρούμι αν
δούμε και αδειάζει.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου