Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΑΧΙΝΟΥΣ


Υλικά

30-40 αχινοί
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κιλό μακαρόνια Νο 6
3-4 σκελίδες σκόρδο
2-3 καυτερές πιπερίτσες
αλάτι
πιπέρι
1 φλιτζάνι μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο και στη συνέχεια τα σουρώνουμε.
Σε βαθύ τηγάνι με το ελαιόλαδο σοτάρουμε το σκόρδου και τις πιπερίτσες και μόλις πάρουν χρώμα τις αφαιρούμε από τι τηγάνι.
Ρίχνουμε στο τηγάνι τα καθαρισμένα αυγά των αχινών, για 1-2 λεπτά, προσέχοντας να μην διαλυθούν.
Προσθέτουμε τον μαϊντανό, μπόλικο πιπέρι και τα μακαρόνια, γυρίζοντάς τα με μια πιρούνα 1-2 φορές για να ενωθούν με τα υπόλοιπα υλικά στο τηγάνι και σερβίρουμε.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου