ΥΛΙΚΑ
¼
κιλού ταραμά λευκό
½
κιλό ψωμί
½
λίτρο ηλιέλαιο
150
ml. ελαιόλαδο
2
λεμόνια (τον χυμό τους)
1
σκελίδα σκόρδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε
πολύ καλά τον ταραμά με το λεμόνι για αρκετή ώρα μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε
στη συνέχεια το ηλιέλαιο πολύ πολύ σιγά για να μην μας κόψει η ταραμοσαλάτα.
Προσθέτουμε
ενδιάμεσα και το ψωμί που έχουμε μουσκέψει σε νερό και έχουμε στραγγίξει καλά.
Συνεχίζουμε
με το υπόλοιπο ηλιέλαιο και τελειώνουμε με το ελαιόλαδο.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου