Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ ΑΠ ΤΗ ΠΟΛΗ




ΥΛΙΚΑ

¼ κιλού ταραμά λευκό
½  κιλό ψωμί
½  λίτρο ηλιέλαιο
150 ml. ελαιόλαδο
2 λεμόνια (τον χυμό τους)
1 σκελίδα σκόρδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε πολύ καλά τον ταραμά με το λεμόνι για αρκετή ώρα μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε στη συνέχεια το ηλιέλαιο πολύ πολύ σιγά για να μην μας κόψει η ταραμοσαλάτα.
Προσθέτουμε ενδιάμεσα και το ψωμί που έχουμε μουσκέψει σε νερό και έχουμε στραγγίξει καλά.
Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο ηλιέλαιο και τελειώνουμε με το ελαιόλαδο.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου