Υλικά
1
ποτήρι ελαιόλαδο
1
κιλό κατσικάκι
2
κιλά πατάτες
3
κρεμμύδια
3
κομμάτια κανέλα
1
ποτήρι κρασί κόκκινο
αλάτι
πιπέρι
1
κουταλιά ζάχαρη
2
κουταλιές πελτέ ή 1 κουτί 500 γρ. φρέσκα ντοματάκια κομμένα
Εκτέλεση
Ρίχνουμε
το ελαιόλαδο σε βαθιά κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
Προσθέτουμε το κρασί και στη συνέχεια το κρέας σε μικρά τεμάχια.
Το
αφήνουμε να σοταριστεί και μετά ρίχνουμε τις πατάτες, κομμένες σε σχήμα κύβου.
Τα
ανακατεύουμε όλα και προσθέτουμε όλα τα μυρωδικά ((αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και
κανέλα). Τα σκεπάζουμε με νερό και προσθέτουμε τον πελτέ ή τη φρέσκια ντομάτα.
Το
αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 1 ώρα, σε χαμηλή θερμοκρασία, με σκεπασμένη την
κατσαρόλα. Μόλις είναι έτοιμο, σερβίρουμε αμέσως.
Καλή
σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου