Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ




Υλικά

4 χοιρινά κότσια
σκόρδο
μουστάρδα
θυμάρι
ρίγανη
πάπρικα γλυκιά
λάδι
σκόνη λαχανικών
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα κότσια τα βάζουμε σε ταψί και με μαχαίρι τρυπάμε και βάζουμε 2 με 3 κομματάκια σκόρδο στο καθένα.
Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι θυμάρι, ρίγανη, πάπρικα λάδι και τα αλείφουμε με την μουστάρδα και την σκόνη λαχανικών.
Ρίχνουμε λίγο νεράκι μέσα στο ταψί και από πάνω από τα κότσια βάζουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα και  μετά κλείνουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο .
Τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμούς γύρω στις δυόμιση ώρες και  μετά ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο να πάρουν χρώμα για κάνα 20 λεπτά περίπου.
Τα τελευταία 5 λεπτά βάζω και τον αέρα . Γίνεται λουκούμι !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου