Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΓΙΑΝΑΣ ΜΕ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ



Υλικά

3 ώριμες ψιλοκομμένες ντομάτες
7 πιπεριές κέρατο
1 κ.γ. ζάχαρη
4 σκελίδες σκόρδο σε ροδελίτσες
2 φέτες παστουρμά ανά άτομο
½ φλ. ελαιόλαδο
2 αβγά ανά άτομο
λίγη ρίγανη
αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα φαρδύ τηγάνι, σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά στο ελαιόλαδο τις πιπεριές για 1 λεπτό, προσθέτουμε τις ντομάτες, το σκόρδο, τη ζάχαρη και το αλάτι, μέχρι να μαγειρευτεί η σάλτσα και να απορροφήσει τα υγρά της.
Απλώνουμε τις φέτες παστουρμά στο τηγάνι.
Σπάμε τα αβγά στο τηγάνι, τα τρυπάμε απλά με ένα πιρούνι να χυθεί ο κρόκος, αλατοπιπερώνουμε ελαφρά, σκεπάζουμε με καπάκι και ψήνουμε μέχρι να μαγειρευτεί το ασπράδι.
Σερβίρουμε με ρίγανη ή με πιπέρι.


ΕΛΕΝΗ ΨΙΧΟΥΛΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου