Υλικά
3
ώριμες ψιλοκομμένες ντομάτες
7
πιπεριές κέρατο
1
κ.γ. ζάχαρη
4
σκελίδες σκόρδο σε ροδελίτσες
2
φέτες παστουρμά ανά άτομο
½
φλ. ελαιόλαδο
2
αβγά ανά άτομο
λίγη
ρίγανη
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Σε
ένα φαρδύ τηγάνι, σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά στο ελαιόλαδο τις πιπεριές για 1
λεπτό, προσθέτουμε τις ντομάτες, το σκόρδο, τη ζάχαρη και το αλάτι, μέχρι να
μαγειρευτεί η σάλτσα και να απορροφήσει τα υγρά της.
Απλώνουμε
τις φέτες παστουρμά στο τηγάνι.
Σπάμε
τα αβγά στο τηγάνι, τα τρυπάμε απλά με ένα πιρούνι να χυθεί ο κρόκος,
αλατοπιπερώνουμε ελαφρά, σκεπάζουμε με καπάκι και ψήνουμε μέχρι να μαγειρευτεί
το ασπράδι.
Σερβίρουμε
με ρίγανη ή με πιπέρι.
ΕΛΕΝΗ ΨΙΧΟΥΛΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου